Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 18, 2023 Cilt Bakımı

    Dış görünüşün bu denli önem arz ettiği günümüz dünyasında, hemen hemen bütün kadınlar; daha güzel ve kusursuz görünmenin yollarını aramakta ve bu nedenle cilt bakım ürünü çeşitlerine rağbet göstermektedir.

    bir-kadini-guzel-gosteren-3-nokta
  • Aralık 18, 2023 Cilt Bakımı

    Avokado, değerli tropikal meyveler arasına yer almakta ve genel vücut sağlığının gelişmesine yardımcı olmaktadır. İçeriğinde bulunan yoğun E vitamini ve antioksidanlar; hem cilt hem de vücut sağlığı için oldukça yararlı olmaktadır. Parlak rengi ile dikkat çeken avokado, her geçen gün daha fazla sevilmektedir.

    avakadonun-cilde-faydalari
  • Aralık 18, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt beyazlatıcı krem; ciltte oluşan mineral düzensizliğini dengelemekte, cildi onarmakta ve yenilenmesini sağlayarak cilt lekelerinin kısa süre içerisinde giderilmesine yardımcı olmaktadır. Cilt beyazlatıcı krem alınırken oldukça dikkatli davranmak ve ürün içeriğini detaylıca okumak gerekmektedir.

    beyazlatici-krem
  • Aralık 18, 2023

    Anti – Age krem, kişilerin cilt yüzeylerinde oluşan kırışıklık ve ince çizgileri en aza indirmeyi hedeflemektedir. İdeal bir Anti – Age krem, kullanıcısının çok daha genç ve sağlıklı görünmesine olanak tanımaktadır. Genellikle sıvı bazlı olan Anti – Age krem çeşitleri, hızlı bir şekilde etki göstermeleri nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.

    anti-age-krem-secerken-nelere-dikkat-edilmeli
  • Aralık 18, 2023

    Badem ağacı gülgiller familyasına ait bodur, küçük bir ağaç türüdür. Türkiye’de de yetiştirilen bu ağacın, meyvesi de yenilmektedir. Badem yağı ise badem meyvesi ve çekirdeği sıkılarak elde edilmekte ve pek çok rahatsızlığa fayda sağlamaktadır.

    badem-yaginin-kullanim-alanlari
  • Aralık 18, 2023

    Akne ve siyah nokta problemleri, kişilerin hayatlarının her döneminde yaşayabilecekleri cilt problemleri olarak sıralanmaktadır. Akne oluşumunu tetikleyen, içsel ve dışsal pek çok farklı faktör bulunmaktadır. Kronik olarak akne problemi yaşayan kişilerin, uzman bir dermatologdan yardım alması gerekmektedir.

    akne-nedir-nasil-olusur
  • Aralık 18, 2023

    Süs bitkisi olarak nitelendirilen aloe vera; cilt yapısına ve insan vücuduna, pek çok açıdan yarar sağlamaktadır. Antik Mısır’dan başlayarak günümüze kadar, pek çok hastalığın tedavisinde, ana hammadde olarak kullanılmıştır.

    aloe-vera
  • Aralık 18, 2023

    Alerjik reaksiyon ve cilt hassasiyeti, benzer özelliklere sahip olsa da birbirinden tamamen farklı iki kavram olarak görülmektedir. Alerjik ciltler çeşitli dış etkenlerden dolayı hassasiyet kazanırken; hassas ciltlerin hasar alması için dış etkenlere ihtiyacı yoktur.

    alerjik-cilt
  • Aralık 18, 2023

    Yağlı ve karma ciltlerin en büyük sorunu aknedir. Akne diğer adı sivilce olarak da bilinir. Akne hemen hemen hepimizin hayatı boyunca karşılaştığı bir cilt problemidir. Akne ciltteki görüntüsü ile de rahatsız edicidir. Özellikle özel bir buluşmanız varsa ve yüzünüzde akne sorunu varsa tam bir kâbus olabilir. Akne cildinizde kaşıntı, ağrı, kızarıklık ve şişme yapabilir. Çıktığı bölgeyi hassas bir hale getirebilir.

    akne-giderici-bakim-urunleri-nasil-kullanilir
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR