Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 18, 2023 Cilt Bakımı

    Çatlak kremi, cildin esnekliğini artırmakta, çatlakların görünümünü azaltmakta ve cildin nem dengesini korumaya yardımcı olmaktadır. Bu kremler, özellikle hamilelik, kilo alımı ya da hızlı kilo kaybı gibi durumlarda ortaya çıkan çatlakların tedavisi ve önlenmesinde sıklıkla kullanılmaktadır.
     

    catlak-kremi-nedir
  • Aralık 18, 2023

    Bölgesel zayıflama ve incelme vücudun belli bölgelerinden kilo vermek ve incelmek anlamına gelmektedir. Pek çok insan bölgesel olarak yağ yakmak istemektedir. Özellikle karın çevresi, basen ve kollar vücudun en yoğun yağ depoladığı bölgelerdir.
     

    bölgesel zayıflamak
  • Aralık 18, 2023

    Günümüzde, teknolojik gelişmelerin hız kazanması; bölgesel zayıflama konusuna da yeni çözümler sunmaktadır. Bölgesel zayıflama amacıyla kullanılan cihazlar, son teknolojik sistemlerle üretilmekte ve kişilerin daha sağlıklı olmasına yardımcı olmaktadır.

    bolgesel-zayiflamak
  • Aralık 18, 2023

    Bölgesel incelme, orantısız bir şekilde kilo alan vücut bölgelerinin; çeşitli teknolojik cihazlarla daha estetik bir görünüme ulaştırılmasıdır. Bölgesel incelme sayesinde, diyet veya ağrı spor gibi uygulamalara gerek kalmaksızın zayıflama elde edilmektedir.

    bolgesel-incelme-nedir
  • Aralık 18, 2023 Cilt Bakımı

    Salisilik asit, halk arasında yaygın olarak bilinenin aksine bir kimyasal değildir. Bu madde, bilimsel adı “Salix alba” olan ak söğüt ağacının yapraklarından elde edilir. Yetişkinlik döneminde yaklaşık 25 – 30 metreye ulaşan bu söğüt çeşidi, alt yüzeyinde bulunan beyaz tüylerle tanınır. Ağaç yaşlandıkça rengi tüyler kalınlaşarak dökülür.

    salisik-asit
  • Aralık 18, 2023

    Topuk çatlağı, egzama, mantar ve tırnak batması gibi durumları, sürekli olarak yaşayan kişiler; “ayak bakımı nasıl yapılmalıdır?” sorusuna güvenilir bir cevap aramaktadır. Ayak bakımı, en az el ve yüz bakımı kadar önem arz etmektedir.
     

    ayak-bakimi
  • Aralık 18, 2023

    Atopik dermatit rahatsızlığı, cilt yüzeyinde gelişen soyulmalar ve aşırı kaşınma hissiyle süregelen kronik bir problemdir. Atopik dermatit nedeniyle oluşan sıkıntılar, kişilerin günlük yaşamını olumsuz anlamda etkilemektedir.

    atopik-dermatit
  • Aralık 18, 2023

    Aromaterapi; kişilerin genel sağlığını iyileştirmek amacıyla uygulanan bir alternatif tıp yöntemi olarak tanımlanmaktadır. Birçok insan, modern tıbbın yetersiz kaldığı durumlarda alternatif tıp yöntemlerinden biri olan aromaterapiye başvurmaktadır.

    aroma-terapi
  • Aralık 18, 2023 Saç Bakımı

    Güçlü bir afrodizyak bitki yağı olan Argan yağı; saç bakımında sıkça kullanılmaktadır. İçerisinde A ve E vitamini barındıran Argan yağı, yıpranmış ve donuklaşmış saçlara parlaklık kazandırmakta, saçların kırılmasını önlemekte ve doğal bir nemlendirici kaynağı olduğundan dolayı saça ihtiyaç duyduğu nemi kazandırarak saçların canlanmasını ve onarılmasını sağlamaktadır.

    argan-yagi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR