Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 18, 2023

    Akne protokolü, güzellik merkezleri tarafından uygulanmakta ve akne probleminin azaltılmasına yardımcı olmaktadır. Birçok farklı yöntemin, eş zamanlı olarak uygulanması; akne protokolünün çalışma prensiplerini oluşturmaktadır.

    akne-protokolu-nedir
  • Aralık 18, 2023

    AHA ve BHA; cilt sağlığı açısından faydalı organik asitlerdir. Cilt sağlığının korunmasını ve cildin, parlak ve canlı bir görünüme sahip olmasını sağladığından dolayı AHA ve BHA pek çok cilt bakım ürününde kullanılmaktadır.

    aha-bha-serum-nedir-nasil-kullanilir
  • Aralık 18, 2023

    Altın oran kaş alımı; kişinin göz aralığı, burun kanadı genişliği, alın yapısı ve göz kapağı boyutunun ölçülerek ideal kaş yapısının belirlenmesini ifade etmektedir. Estetik cerrahi operasyonlarında olduğu gibi altın oran kaş tasarımında da tüm yüz organları ve organların ölçümleri temel alınmaktadır.

    altin-oran-kas-alimi-nedir
  • Aralık 18, 2023

    Yağ bezesi, cilt yüzeyindeki yağ kanallarının tıkanması neticesinde ortaya çıkan bir cilt problemi olarak tanımlanmaktadır. Yağ bezeleri, yüz de dâhil olmak üzere vücudun hemen hemen her bölgesinde oluşabilmektedir. Özellikle yüz bölgesinde çıkan yangın bezeleri, kişilerin yaşam kalitesini büyük ölçüde düşürmektedir.

    yag-bezleri
  • Aralık 18, 2023

    AHA ve BHA asitleri; cilt problemlerinin giderilmesine ve cilt yenilenmesine katkı sağladığı için yaygın olarak kullanılmaktadır. AHA asitleri, meyve asitleri; BHA asitleri, yağda çözünebilen organik asitler sınıfına girmektedir.

    aha-bha-cilde-faydalari-nedir
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR