Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 19, 2023

    Cilt bakım ürünleri; cilt sağlığını korumak, cildi temizlemek, nemlendirmek, beslemek ve cilt problemlerini önlemek amacıyla kullanılmaktadır. Cilt bakım ürünleri, cilt tipine ve ihtiyaca göre seçilmekte ve çeşitli cilt sağlığı problemlerinin azalmasına yardımcı olmaktadır.

    cilt-bakim-urunleri-hangi-araliklarda-kullanilmali
  • Aralık 19, 2023 Cilt Bakımı

    Yağlı ciltlerin bakımı ve korunması için güneş kremi kullanmak gerekmektedir. Güneşten gelen UV ışınlar; melanin üretimini arttırmakta, ciltte güneş lekelerinin ve yanıkların oluşmasına yol açmaktadır. Güneş lekeleri, ciltte renk eşitsizliği oluştururken; güneş yanıkları kızarıklık, yanma hissi ve kaşıntı problemlerine sebep olmaktadır.

    gunes-kremi-onerileri
  • Aralık 19, 2023

    Micropigmentasyon; kaş, kirpik ve dudak gibi bölgelerde yaşanan kıl ve renk kaybını azaltmak amacıyla uygulanan kalıcı makyaj tekniği olarak tanımlanmaktadır. Bu işlem güzellik merkezleri ve sağlık kuruluşlarında; micropigmentasyon cihazıyla ve bu alanda eğitim almış kişiler tarafından uygulanmaktadır.

    Micropigmentasyon
  • Aralık 19, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt bakım seti; bireylerin günlük veya haftalık olarak kullandığı ve cilt bakım rutinlerini destekleyen ürünlerden oluşmaktadır. Cilt bakım setlerinin içerikleri kişi ihtiyaçlarına göre değişmektedir. En temel cilt bakım setinin içeriğinde temizleme jeli, tonik, serum ve nemlendirici krem bulunmaktadır.

    cilt bakım seti
  • Aralık 19, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt bakım serumları; cildi nemlendirmek, beslemek ve canlandırmak için kullanılan yoğun formüllü sıvı ürünlerdir. Cilt bakım serumları, ciltteki derin katmanlara nüfuz ederek cildin elastikiyetini artırmakta, kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olmaktadır.

    cilt bakım serumu
  • Aralık 19, 2023 Cilt Bakımı

    Düzenli olarak cilt bakım rutini yapmak; hem erkek hem de kadınların en çok önem verdiği konular arasında yer almaktadır. Sağlıklı bir cilt, sağlıklı bir görünüm ve özgüvenli bir hayat anlamına gelmektedir.

    cilt bakım rutini
  • Aralık 18, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt yapısını; besleyen, arındıran ve tazeleyen bakım ürünlerine, cilt bakım maskesi adı verilmektedir. Cilt bakım maskeleri, diğer bakım ürünlerine nazaran daha fazla yoğunluk içermektedir. Bu sayede, cilt yapısının hızlı bir şekilde onarılmasına olanak tanımaktadırlar.

    cilt bakım maskeleri
  • Aralık 18, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt bakımı, güzel ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için pek çok kimse tarafından uygulanmaktadır. Cilt bakımı, evde yapılabileceği gibi cilt bakım uzmanları tarafından güzellik merkezlerinde ya da klinik ortamlarda da yapılmaktadır.

    cilt bakım fiyatları
  • Aralık 18, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt analizi, güzellik uzmanları tarafından yapılan tetkiklerle; cilt dokularının işleyişini, cilt problemlerinin nedenlerini ve olası cilt hastalıklarının risk düzeyini belirlemektedir. Bu analizler, cildin ihtiyaç duyduğu temel besinlerin anlaşılmasına ve kişinin nasıl bir cilt bakımı yapması gerektiğine açıklık getirmektedir.

    cilt analizi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR