Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 21, 2023 Cilt Bakımı

    Ergenlik sivilceleri; gençlerde psikolojik ve fiziksel açıdan rahatsızlık uyandırmaktadır. Dönemsel olarak çıkan bu sivilceler; estetik görünümü bozmakta, ciltte acı ve ağrı hissi uyandırmaktadır. Ergenlik sivilcelerinin bilinçsizce sıkılması; yayılma ve iz bırakma gibi sorunlara sebep olmaktadır.

    ergenlik-sivilceleri
  • Aralık 21, 2023 Cilt Bakımı

    Kuru ciltler, nemlendirme konusunda özel bir bakım gerektirmektedir. Cilt tipine uygun bir nemlendirici kullanmak, cilde sağlıklı bir görünüm kazandırmak ve nem dengesini korumak için önem taşımaktadır.

    kuru ciltler
  • Aralık 21, 2023 Cilt Bakımı

    Bronzlaşmak; güneş veya solaryumdan alınan UVB ışınlarının, açık ten renginin koyulaştırmasıyla gerçekleşmektedir. Bronzlaşmak; cilde sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırmakta ve vücudun D vitamini ihtiyacının karşılanmasını sağlamaktadır.

     

    hizli-bronzlasmak
  • Aralık 21, 2023 Cilt Bakımı

    El ve ayaklar gün içerisinde en çok kullanılan uzuvlar olmaları ve birçok dış etkene maruz kalmaları nedeniyle çok fazla yıpranmaktadır. El ve ayak bakımı, birçok farklı adımı içinde barındıran bir işlemdir.

    el-ve-ayak-bakimi
  • Aralık 21, 2023 Cilt Bakımı

    Microblading; kaşlara belirgin ve doğal bir görünüm sağlama amacıyla, dövme tekniği ile yapılan kalıcı bir makyaj uygulaması olarak tanımlanmaktadır. Microblading kaş kalemi veya özel tasarlanmış el aleti ile yapılan manuel dövme işlemi; doğal görünümlü, tüy benzeri çizgiler oluşturmaktadır.

    microblading
  • Aralık 19, 2023 Saç Bakımı

    Saç kabarması; havadaki nem, kuruluk ve rüzgâr gibi faktörlerden dolayı ortaya çıkmaktadır. Saç kabarmasını önlemek için saçtaki nemi korumak ve saça nem kazandırmak gerekmektedir

    Saç kabarması
  • Aralık 19, 2023 Cilt Bakımı

    Yüz temizleme rutini oluşturmak, pürüzsüz bir cilde kavuşmaya yardımcı olmaktadır. Gün içerisinde, hava koşulları ve sebum üretimi gibi etkenler; gözeneklerin yağ ve kir tabakasıyla dolmasına yol açmaktadır. Temizlenmeyen gözenekler akne, siyah nokta ve komedon gibi cilt problemlerine sebep olmaktadır.

    yuz-temizleme
  • Aralık 19, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt bakımı yalnızca kadınlar için gerekli olan bir durum değildir. Çünkü erkeklerin de ciltleri kuruyabiliyor, kırışabiliyor. Çeşitli cilt problemleri ile karşı karşıya kalan erkekler, erkeklere özel cilt bakım ürünleri kullanarak bu durumun önüne geçebiliyor. Erkeklere özel cilt bakım ürünleri sayesinde artık erkekler çok daha özgüvenli ve dinamik bir şekilde yaşamına devam edebiliyor.

    erkeklere-ozel-cilt-bakim-urunleri
  • Aralık 19, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt lekeleri; cilde renk veren pigmentlerin fazla üretilmesi ve bir bölgede yoğunlaşmasıyla ortaya çıkmaktadır. Cilt lekelerinin, genel olarak yüz bölgesinde oluştuğu görülmektedir. Cilt lekelerinin; yüzde renk eşitsizliği yaratması ve estetik bütünlüğü bozması, bireylerin rahatsızlık hissetmesine sebep olmaktadır.

    cilt-lekeleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR