Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 25, 2023

    Sağlıklı beslenme rutini; cildin parlak ve pürüzsüz olmasına destek vermektedir. Doğru zamanda tüketilen doğru gıdalar, cilt problemlerini önlemeye yardımcı olmaktadır. Cilde yararlı besinler tüketerek ve su tüketimine özen göstererek; akne, siyah nokta ve dökülme gibi cilt problemlerinin oluşması önlenebilmektedir.

    saglikli-beslenme
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Kusursuz bir görünüm elde etmek için birçok farklı faktörü göz önünde bulundurmak gerekmektedir. Cilt, saç, giyim tarzı ve kişisel bakım gibi unsurları düzenli olarak bakım yaparak kontrol edilebilmektedir.

    cilt-temizligi
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Yüz bakım ürünleri; günümüzde çoğu kişinin cilt bakım rutinine, birbirinden farklı beklentilerle dâhil olmaktadır. En yaygın kullanılan cilt bakım ürünlerinden biri olan yüz kremi; cildi beslemeyi, korumayı, onarmayı ve nemlendirmeyi amaçlamaktadır.

    yuz-bakim-urunleri
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Pek çok farklı etken ciltte leke oluşumuna veya hiperpigmentasyona neden olabilmektedir. Bu lekelerin tedavisi amacıyla çeşitli leke karşıtı bakım ürünleri kullanılmaktadır. Leke giderici kremlerin düzenli kullanımı; koyu lekeler, akne izleri, yaşlılık ve güneş lekeleri gibi estetik görüntüyü bozan cilt sorunlarının azalmasını ve eşit bir cilt tonu oluşmasını sağlamaktadır.

    leke-giderici-bakim-kremi
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt serumu kullanmak; cildin yaşlanma sürecini yavaşlatmakta ve ince çizgi, cilt lekesi gibi yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırmaktadır. Cilt bakımı için serum kullanmak; cildin canlı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olmaktadır.

    cilt-serumu
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Kişilerin cilt tipleri ve ihtiyaçları birbirinden farklılık göstermektedir. Bu nedenle, cilt bakımı rutinlerinde farklı amaçlarla kullanılan birçok bakım ürünü bulunmaktadır. Bu ürünler, içeriklerine ve kullanım amaçlarına göre ayrılmaktadır.

    cilt-bakiminda-onemli-urun-tavsiyeleri
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Nemlendirici ürünler, her yaştan kişilerce kullanılmakta ve cilt sağlığını gelişmesine katkı sağlamaktadırlar. Nemlendirici krem ve serum çeşitleri, besleyici özellikleriyle öne çıkmaktadır.

    cocuklar-nemlendirici-urun-kullanabilir-mi
  • Aralık 23, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt bakımı, hemen hemen her yaştan kişinin önem verdiği konular arasında yer almaktadır. Piyasada bulunan cilt bakım ürünleri, kişilerin cilt problemlerini özel olarak ele almakta ve bu cilt problemlerinin kademeli olarak azalmasına yarımcı olmaktadır.

    cilt-bakiminda-hangi-urunler-kullanilmali
  • Aralık 23, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt bakımı, sağlıklı bir cilde sahip olmak isteyen kadınların ve erkeklerin hayatında önemli bir yer tutmaktadır. Ancak, cilt bakımı hakkında doğru bilinen yanlışlar da oldukça yaygındır. Bu yanlış bilgiler, bazı kişilerin cilt problemlerinin artmasına neden olabilmektedir.

    cilt-bakiminda-dogru-bilinen-yanlislar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR