Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Leke protokolü, cilt lekelerinin azalmasına ve cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı olmaktadır. Güzellik uzmanları tarafından yürütülen bu protokol, leke karşıtı bakım ürünlerinin sistematik kullanımını içermektedir. Cilt yüzeyine verilen besleyici serumlar, leke görünümünün en aza inmesine olanak tanımaktadır.

    leke-protokolu
  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Güneş lekeleri, UVA ve UVB ışınları nedeniyle oluşmakta ve cilt dokularının hasar görmesine neden olmaktadır. Özellikle sıcak iklim koşullarında yaşayan kişiler, güneş lekesi oluşumunu daha fazla yaşamaktadır. Güneşin dik ışınlarla yeryüzüne değmesi, insan cildinin hasar almasına ve daha yaşlı görünmesine neden olmaktadır.

    gunes-koruyucu-urunler
  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Kaş vitamini, çeşitli nedenlerle seyrelen veya küsen kaşların; eski formuna döndürülmesini ve daha sağlıklı görünmesini mümkün hale getirmektedir. Kaş vitamini uygulaması ile kaş köklerine vitamin ve mineral desteği sağlanmaktadır. Böylelikle, kaş telleri kendini onarmakta ve kaş dökülmesi problemi en aza indirilmektedir.

    kas-vitamini
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Erkek bireyler, en az kadınlar bireyler kadar; cilt bakımına ve cilt sağlığı problemlerinin giderilmesi konusuna önem vermektedir. Erkekler için cilt bakım önerileri, erkek cildinin daha genç ve güzel görünmesine yardımcı olmaktadır. Piyasada bulunan erkekler için cilt bakım ürünleri, erkek cilt bakımına eşlik ederek; erkek bireylerin daha sağlıklı görünmesini sağlamaktadır.

    erkekler-icin-cilt-bakim-onerileri
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Son zamanların en gözde güzellik uygulamaları arasında yer alan kirpik lifting, dolgun kirpiklerin ve etkileyici bakışların yegâne sağlayıcısı olarak nitelendirilmektedir. Kirpik lifting uygulaması, kirpiklerin daha siyah ve estetik görünmesini sağlamaktadır. Tamamen natürel ve zararsız bir işlem olan kirpik lifting, her geçen gün daha fazla rağbet görmekte ve birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

    kirpik-lifting
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Yaşlanma belirtilerinin, tamamen yok olması ve bir daha ortaya çıkmaması; hem erkek hem de kadın bireylerin en büyük hayalleri arasında yer almaktadır. Bu belirtilerin en aza inmesine olanak sağlayan dolgu tedavileri, birçok kişinin tercih ettiği işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. Çeşitli yüz bölgelerine uygulanan dolgu işlemi, yaşlanma karşıtı etki göstermekte ve kırışıklık görünümünü yok etmektedir.

    dolgu-tedavileri
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Güneş kremi, cildi güneşin zararlı UV ışınlarından korumak amacıyla kullanılan kozmetik üründür. UV ışınları; cilt kanseri, erken yaşlanma, lekelenme, güneş yanığı gibi olumsuz sonuçlara sebebiyet vermektedir. Güneş kremi, UV ışınlarının cilde temas etmesini önlemekte ve çeşitli cilt sağlığı problemlerini engellemektedir.

    50-faktor-gunes-kremi
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    G5 bölgesel zayıflama, hızlı titreşim dalgaları oluşturan bir cihaz ile uygulanmakta ve bölgesel olarak incelmeyi mümkün kılmaktadır. Bölgesel zayıflama yöntemleri arasında öne çıkan G5 Masajı, selülit oluşumunun azaltılmasına da yardımcı olmaktadır. Cilt yüzeyini sıkılaştırması ve cilt dokularına olan kan akışını hızlandırması, G5 Masajının çok yönlü avantajlarını ifade etmektedir.

    g5-bolgesel-zayiflama
  • Aralık 25, 2023 Cilt Bakımı

    Kış aylarının beraberinde getirdiği soğuk hava ve ayaz etkisi, genel vücut sağlığını ve cilt sağlığını olumsuz yönde etkilemektedir. Soğuğa maruz kalan cilt, hızla incelmekte ve dış etkenlere karşı hassaslaşmaktadır. Bu durumun nedeni soğuk havanın kan dolaşımını ve kan basıncını azaltması olarak gösterilmektedir.

    soguga-maruz-kalan-cilt
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR