Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Soğuk lipoliz, bölgesel incelme yöntemi olup; son derece güvenilir çözümler sunması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. İşlem boyunca hiçbir şekilde ağrı hissi veya yan etki görülmemektedir. Bu durum, bölgesel zayıflama konusunun uzman yöntemlerle yapılmasına ve kişilerin hiçbir efor sarf etmeden zayıflamasına olanak tanımaktadır.

    soguk-lipoliz
  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Sıcak havalar, vücut kokularının en aktif olduğu dönemler olarak nitelendirilmektedir. Özellikle haraketli bir iş hayatına sahip olan kişiler, ter kokusu problemlerini daha sık yaşamaktadır. Yaz aylarının bunaltıcı sıcağı, vücut kokularının zirve yapmasına neden olmakta ve toplu ortamlarda bulunan kişilerin rahatsız olmasına sebebiyet vermektedir.

    ter-kokusu
  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt bakım ürünleri, çeşitli cilt problemlerinin azalması ve kişilerin daha sağlıklı bir cilt yapısına sahip olması için özel olarak formüle edilmektedir. Güzellik sektörü, cilt tiplerini detaylı bir şekilde analiz etmekte ve farklı cilt tiplerine uygun bakım ürünleri tasarlamaktadır. Hem kadın hem de erkek bireyler, piyasada bulunan en iyi cilt bakım ürünleri arasından kendi cilt tiplerine uyum sağlayacak ürünleri kolaylıkla seçebilmektedir.

    en-iyi-cilt-bakim-urunleri
  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Yaz aylarının korkulu rüyası olan güneş yanığı, gerekli önlemlerin alınmaması hâlinde ortaya çıkmakta ve cilt lekesi problemlerinin hızlanmasına neden olmaktadır. Güneş yanığının önlenmesi için bazı önlemlerin titizlikle uygulanması gerekmektedir. Aksi takdirde, kısa ve uzun vadede büyük cilt sorunları baş göstermektedir. Güneş yanığının önlenmesi için alınması gereken önlemler şu şekilde sıralanmaktadır:

    gunes-yanigi
  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    El dolgusu, ilerleyen yaş nedeniyle elastikiyet özelliğini yitiren el dokularına uygulanmaktadır. Daha pürüzsüz ve pamuksu bir el görünümü, hyalüronik asit içeren dolgu malzemeleri ile mümkün hale gelmektedir. Hyalüronik asit, cilt hücrelerinin elastikiyet özelliğini arttırmakta ve ellerin daha genç görünmesine yardımcı olmaktadır.

    el-dolgusu
  • Aralık 26, 2023

    Yüz bakım setleri, kişilerin cilt problemlerini doğrudan hedef alan çeşitli ürünleri içermektedir. Her cilt tipinin, ayrı birer cilt bakım setine ihtiyacı olmaktadır. Kişilerin, kendi cilt tiplerini en iyi şekilde analiz ederek; doğru cilt bakım setini seçmesi gerekmektedir.

    yuz-bakim-setleri
  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Yağlı ciltler, makyaj tutuculuğu bakımından düşük performans göstermekte ve bu durum kişilerin günlük yaşamını sıkıntıya sokmaktadır. Aşırı düzeyde yağ üreten cilt, parlama yaparak kötü bir görüntü sunmaktadır. Yağlı ciltlerin sakinleştirilmesi ve daha normal hale getirilmesi; cilt sağlığının korunması açısından da önem arz etmektedir.

    yagli-cilt-yapisi
  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Leke protokolü, cilt lekelerinin azalmasına ve cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı olmaktadır. Güzellik uzmanları tarafından yürütülen bu protokol, leke karşıtı bakım ürünlerinin sistematik kullanımını içermektedir. Cilt yüzeyine verilen besleyici serumlar, leke görünümünün en aza inmesine olanak tanımaktadır.

    leke-protokolu
  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Güneş lekeleri, UVA ve UVB ışınları nedeniyle oluşmakta ve cilt dokularının hasar görmesine neden olmaktadır. Özellikle sıcak iklim koşullarında yaşayan kişiler, güneş lekesi oluşumunu daha fazla yaşamaktadır. Güneşin dik ışınlarla yeryüzüne değmesi, insan cildinin hasar almasına ve daha yaşlı görünmesine neden olmaktadır.

    gunes-koruyucu-urunler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR