Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Kuru fırçalama tekniği, uzun yıllardır kullanılmakta olan ve cildin daha genç görünmesini sağlayan bir cilt bakımı yöntemidir. Cilt dokularının kan akışını hızlandırarak, cildin daha genç ve daha sıkı görünmesine yardımcı olmaktadır. Kuru fırçalama tekniği ile düzenli olarak cilt bakımı yapan kişiler, cilt yüzeylerinin daha beyaz ve daha canlı olduğunu söylemektedir.

    kuru-fircalama-teknigi
  • Aralık 28, 2023 Saç Bakımı

    Sarı saçların bakımı, diğer renk çeşitlerine nazaran çok daha zahmetli olmaktadır. Mükemmel sarı tonun elde edilme süreci, saç tellerini ve saç diplerini büyük ölçüde yıpratmaktadır. Süreç sonunda elde edilen sarı ton, kullanıcısını memnun etse de; ilerleyen günler hatta aylar saç bakım ürünü aramakla geçmektedir.

    sari-saclarin-bakimi
  • Aralık 28, 2023

    Cilt bakım ürünlerinin içeriklerinde kullanılan Niacinamide, içerisinde B3 vitamini bulunduran bir moleküldür. Niacinamide; cilt yüzeyinin daha sağlıklı olmasına katkı sağlaması nedeniyle, cilt bakım ürünlerinde gittikçe daha fazla tercih edilmektedir. Cilt bakım ürünleri konusunda seçici davranan kişiler, Niacinamide molekülünü ve Niacinamide içerikli bakım kremlerini fazlasıyla merak etmektedir.

    niacinamide
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Doğal bitki özlerini, cilt bakım ürünü olarak kullanmak isteyen kişiler; kalendula kadife çiçeğini ve faydalarını merak etmektedir. Yüze ve tüm cilde büyük oranda fayda sağlayan kadife çiçeği; birçok cilt probleminin yavaşlatılmasına yardımcı olmaktadır. Piyasada yer alan pek çok bakım ürünü, kalendula kadife çiçeği özlerinden üretilmektedir.

    kalendula-kadife-cicegi
  • Aralık 28, 2023 Saç Bakımı

    Simmondsia chinensis bitkisinin tohum özlerinden elde edilen jojoba yağı; gıda ve kozmetik sektöründe kullanılan son derece faydalı bir bileşendir. Güney Amerika, Arizona, Güney Kaliforniya ve Meksika; simmondsia chinensis bitkisinin yetiştiği bölgeler olarak sıralanmaktadır.

    jojoba-yagi
  • Aralık 28, 2023

    Kaş silme işlemi, yanlış yöntemlerle yapılan kaş şekillendirme uygulamalarının; tedavi edilmesi ve kişinin kötü kaş görünümünden kurtarılması anlamına gelmektedir. Uzman olmayan kişiler tarafından, yanlış adımlarla uygulanan kaş şekillendirme işlemi; kaş sildirme teknikleriyle giderilebilmektedir.

    kas-silme-islemi
  • Aralık 28, 2023

    Göz makyajının en vazgeçilmez türü olan eyeliner, kalıcı makyaj uygulamaları sayesinde; uzun ömürlü bir şekilde kullanılabilmektedir. Güzellik uzmanları, eyeliner ve babyliner uygulamaları ile müşterilerinin kalıcı bir şekilde göz makyajına sahip olmasına olanak tanımaktadır.

    eyeliner-ve-babyliner-uygulamalari
  • Aralık 28, 2023

    Dolgun ve belirgin bir dudak yapısı, kalıcı dudak renklendirme işlemi ile kısa sürede elde edilebilmektedir. Son derece kolay uygulanabilen ve güvenilir çözümler sunan kalıcı dudak renklendirme, uzun vadede etki göstermesi nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.

    kalici-dudak-renklendirme-islemi
  • Aralık 28, 2023

    Vajina estetiği, birçok kişi tarafından tercih edilmekte ve son derece güvenilir çözümler sunmaktadır. Genital bölge dolgusu, vajina estetiği yöntemleri arasında yer almakta ve vajina bölgesindeki şekil bozukluklarını gidermeyi hedeflemektedir. Hyalüronik asit enjektesiyle yapılan bu uygulama, güvenilir ve pratik olması nedeniyle öne çıkmaktadır.

    vajina-estetigi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR