Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 28, 2023

    İstenmeyen kilolardan kurtulmak için mükemmel bir seçenek olan lazer destekli incelme; vücudun bütün bölgelerine uygulanabilmekte ve kişilerin daha fit bir görünüm kazanmalarına olanak tanımaktadır. Lazer destekli incelme, Amerikan FDA onaylı aletler ile yapılmakta ve uzun vadede kalıcı çözümler sunmaktadır.

    lazer-destekli-incelme
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Çoğunlukla ihmal edilen tatilde cilt bakımı, kış aylarında yapılan bakım rutinlerinden daha fazla önem arz etmektedir. Bazı kişiler, yaz tatilinin tadını çıkarırken; sıklıkla cilt bakım rutinlerini aksatmakta veya tamamen ihmal etmektedir. Bu durum, hem kısa vadede hem de uzun vadede sorun teşkil edebilmekte ve cilt hastalıklarının temel sebebi olabilmektedir.

    tatilde-cilt-bakimi
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Peeling, vücut bölgelerinin tümüne uygulanabilmekte ve ölü deri oluşumunun azalmasına yardımcı olmaktadır. Cilt, peeling uygulaması ile hızlı ve etkili bir şekilde arındırılmaktadır. Arınan ve ölü derilerden kurtulan cilt, daha pürüzsüz ve sağlıklı görünmektedir. Bu nedenle, peeling özelliği bulunan bakım ürünlerine oldukça fazla rağbet gösterilmektedir.

    peeling-uygulamasi
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    İstenmeyen tüyler hem kadın hem de erkek bireylerin yaşam kalitesini düşürmekte ve hijyen açısından sorun teşkil etmektedir. İstenmeyen tüylerin giderilmesi için yapılan geleneksel uygulamalar, hiçbir şekilde sonuç vermemekte ve cilt sağlığı problemlerinin gelişmesine neden olabilmektedir. Ağda ve jilet gibi geleneksel yöntemler, cildin doğal yağ dengesini bozmakta ve tahriş oluşumunun hızlanmasına neden olmaktadır.

    lazer-epilasyon
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Güneş alerjisi, güneş ışınlarının cilde temas etmesi ile bir takım semptomların ortaya çıkması anlamına gelmektedir. Kendisini kırmızı lekeler, kaşıntı, ağrı hissi ve kurdeşen şeklinde gösteren güneş alerjisi; kişilerin yaşam kalitelerini düşürmekte ve büyük acılar yaşamalarına neden olmaktadır.

    gunes-alerjisi
  • Aralık 28, 2023

    Pressoterapi olarak da adlandırılan lenf drenaj, çok fonksiyonlu bir masaj uygulaması olup; farklı sağlık sorunlarının giderilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Ödem, selülit, çatlak ve yağ fazlalığı da dâhil olmak üzere pek çok sağlık probleminin azalmasına yardımcı olan lenf drenaj; dolaşım sistemi üzerindeki faydalarıyla dikkat çekmektedir. Dolaşım sistemini daha aktif hale getirmekte ve genel vücut sağlığını desteklemektedir.

    lenf-drenaj
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Magic Crush, yüksek yoğunluklu ses dalgalarını; cilt yüzeyinden yağ dokularına ulaştırarak, bölgesel zayıflama vaat eden bir uygulamadır. Tek seansta dâhi mükemmel sonuçlar veren Magic Crush, heykeltıraş zayıflama olarak adlandırılmakta ve vücudun tüm bölgelerine uygulanabilmektedir.

    magic-crush
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Ekran ışığı, günümüz modern insanının en çok maruz kaldığı zararlı unsurlar arasında yer almaktadır. Gelişen teknoloji ve mobil uygulamaların hayatın her alanında kullanılması; ekran ışığına maruz kalma süresinin artmasına neden olmaktadır.

    ekran-isiginin-akneyi-tetikledigini-biliyor-muydunuz
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Pürüzsüz bir cilt ve çekici görünüm, doğru ürünlerle yapılan cilt bakım rutinleri ile elde edilmektedir. Doğru cilt bakımı, kişilerin daha sağlıklı ve genç görünmesine yardımcı olmakta ve özgüven geliştirici sonuçlara imza atmaktadır.

    dogru-cilt-bakimi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR