Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 28, 2023

    Büyük ve simetrik dudaklar, dudak dolgusu tedavisi ile hayal olmaktan çıkmaktadır. Doğuştan ince ve küçük dudaklara sahip olan kadınlar, dolgu tedavilerinden sıklıkla yararlanmaktadır. Dudak dolgusu yaptıranlar, büyük ve güzel görünen dudaklara sahip olmanın tadını çıkarmaktadır.

    dudak-dolgusu
  • Aralık 28, 2023 Saç Bakımı

    Dip boyası, kadınlar için can sıkıcı nitelikte olup; mükemmel saç görünümünün önüne geçmektedir. Dip boyası gelen kadınlar, özellikle açık renkli saç boyası tercih ettiğinde; son derece kötü bir görünüme sahip olmaktadır.

    dip-boyasi
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Günümüz cilt yenileme tedavileri arasında yer alan dermapen, mikro iğne uygulaması ile cilt yüzeyindeki problemli görünümü en aza indirmeyi hedeflemektedir. Dermapen uygulaması, ince yapılı mikro iğnelerle yapılmakta ve cilt yüzeyindeki kolajen miktarını arttırmaktadır.

    dermapen-nedir-ve-ne-ise-yarar
  • Aralık 28, 2023 Saç Bakımı

    Deniz sonrası saç bakımı, tuzlu suyun saç telleri üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmektedir Tuzlu su, saç tellerinin yıpranmasına ve doğal nem dengesini kaybetmesine neden olmaktadır.

    deniz-sonrasinda-sac-bakimi-nasil-yapilmalidir
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt kuruluğu, hassas cilt yapısına sahip olan kişilerde görülmekte ve çeşitli cilt problemlerinin oluşmasına neden olmaktadır. Cilt kuruluğuna sebebiyet veren faktörler; soğuk hava, sert yapılı temizleyiciler, sık duş alma ve hassas cilt yapısı olarak sıralanmaktadır. İlerleyen yaş, cilt kuruluğu problemlerinin artmasına neden olmaktadır.

    cilt-kurulugu
  • Aralık 28, 2023 Cilt Bakımı

    Hem erkek hem de kadın bireyler, cilt güzelliği konusuna önem vermekte ve cilt sağlığının gelişmesi için profesyonel adımlar atmaktadır. Cilt sağlığına yapılan yatırım, ilerleyen yaşla birlikte gelen yaşlanma belirtilerinin önlenmesine ve kişilerin daha sağlıklı bir görünüm kazanmasına olanak tanımaktadır.

    cilt-guzelligi-icin-5-etkili-formul
  • Aralık 26, 2023 Saç Bakımı

    Kadınlar daima sağlıklı ve bakımlı saçlara sahip olmak isterler. Bu her kadın için geçerliliği olan bir durumdur. Ancak gün içerisinde tesettür kullanan ve saçları çok fazla hava almayan kadınların saç bakımının daha farklı olması gerektiğini düşünüyoruz

    tesetturlu-kadinlar-icin-sac-bakim-onerileri
  • Aralık 26, 2023

    Tırnaktaki renk değişikliği, çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilmekte ve bazı kronik hastalıkların habercisi olabilmektedir. Tırnak yüzeyindeki beyazlaşma, sararma, morarma veya kızarma gibi durumalar; tırnakta renk değişikliği çeşitleri olarak sıralanmaktadır. Bu renk değişikliği problemini sürekli olarak yaşayan kişilerin, uzman doktorlardan yardım alması gerekmektedir.

    tirnaktaki-renk-degisikligi
  • Aralık 26, 2023 Cilt Bakımı

    Yağlı cilt yapısına sahip olan kişilerin sıklıkla karşılaştığı sebum kavramı, cilt dokularında üretilen yağ miktarını ifade etmektedir. Yağ dokuları tarafından üretilen sebum, cilt yüzeyinin dış etkenlere karşı daha dayanıklı olmasına yardımcı olmaktadır.

    sebum
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR