Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 29, 2023 Saç Bakımı

    Sirke, yüzyıllardır kullanılmakta olan asidik bir fermantasyon ürün olarak tanımlanmaktadır. Türk mutfağında, vücut sağlığının gelişmesine yardımcı olması nedeniyle sıklıkla sos olarak kullanılmaktadır. Sirkenin faydaları; insan sağlığına katkı sağlamasının yanında, cilt ve saç sağlığı üzerinde de oldukça etkili olmaktadır.

    sirkenin-faydalari
  • Aralık 29, 2023

    Hindistan cevizi yağı, bir palmiye türü olan coco ağacının meyvelerinden elde edilmektedir. Sert kabuklu bir meyve olan Hindistan ceviz; içeriğinde bolca mineral, vitamin ve yağ bulundurmaktadır. Hindistan cevizi yağı, meyve içerisinden soğuk sıkım yoluyla ayrıştırılmaktadır. Elde edilen yağ, pek çok farklı alanda kullanılabilmektedir.

    hindistan-cevizi-yagi
  • Aralık 29, 2023

    Çoğu kadın için olumsuz bir durum olarak nitelendirilen tırnak kırılması, pek çok farklı nedenden dolayı gerçekleşebilmektedir. Acı veren ve hiç beklenmedik bir şekilde gerçekleşen tırnak kırılması, bazı vitamin eksikliklerinin habercisi olabilmektedir.

    tirnak-kirilmasi
  • Aralık 29, 2023

    Uzun ve güçlü tırnaklar, bütün kadınların hayalleri arasında yer almakta ve bu nedenle tırnak bakımı uygulamalarına verilen önem her geçen gün artmaktadır. Tırnak bakımı, dikkat gerektiren birçok adımdan oluşmaktadır. Tırnaklar ve tırnak kenarlarındaki deri parçaları, son derece hassas olmaları nedeniyle; tırnak bakımı esnasında hasar alabilmektedirler.

    tirnak-bakiminin-puf-noktalari
  • Aralık 29, 2023

    Hassas ciltlerin bakımı, besleyici ve onarıcı özelliği bulunan organik cilt bakım ürünleri aracılığıyla yapılmaktadır.

    organik-cilt-bakim-urunleri
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    En iyi cilt bakım seti, kişilerin cilt tiplerine uyum sağlayan doğal bileşenlerden oluşmakta ve cilt sağlığı problemlerini en aza indirmeyi hedeflemektedir. Piyasada bulunan onlarca farklı bakım ürünü, kişilerin daha sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olması için üretilmektedir. Kişiler, piyasada bulunan ürünler arasından; kendi cilt tiplerine uyum sağlayacak en iyi bakım ürünlerini, kolaylıkla seçebilmektedir.

    en-iyi-cilt-bakim-seti
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Yağlı cilt yapısı, cilt dokularının fazla miktarda sebum üretmesi nedeniyle oluşmaktadır. Çeşitli nedenlerle ortaya çıkan sebum fazlalığı, cilt yüzeyinin normalden daha yağlı ve parlak görünmesine neden olmaktadır. Bu durum, çoğu kişi için işlevsiz kabul edilmekte ve yaşam kalitesi üzerinde olumsuz etki göstermektedir.

    Yağlı cilt tipi
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Kış ayları, cilt sağlığının giderek bozulmasına ve kişilerin daha fazla cilt sağlığı problemi yaşamasına neden olmaktadır. Soğuk hava, yüz ve el gibi vücut bölgelerinin kurumasına ve pullar halinde dökülmesine sebebiyet vermektedir. Bu nedenle kişilerin, soğuk havalarda cilt bakımı uygulamalarına daha fazla özen göstermesi gerekmektedir.

    soguk-havalarda-cilt-bakimi
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Etkili bir yüz bakımı için öncelikle cilt tipini tanımak gerekmektedir. İhtiyaç duyulan krem, serum, maske ve temizleyici ürünler cilt tipine uygun şekilde seçilmelidir. Cilt problemlerine sahip bireylerin, ürünleri dermatoloğa danışarak kullanması önerilmektedir.

    yuz-bakimi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR