Magic Crush Nedir?

Magic Crush

Magic Crush, yüksek yoğunluklu ses dalgalarını; cilt yüzeyinden yağ dokularına ulaştırarak, bölgesel zayıflama vaat eden bir uygulamadır. Tek seansta dâhi mükemmel sonuçlar veren Magic Crush, heykeltıraş zayıflama olarak adlandırılmakta ve vücudun tüm bölgelerine uygulanabilmektedir.

Magic Crush, sarkıklık ve selülit gibi cilt problemlerinin azalmasına da yardımcı olmaktadır. Cilt dokularındaki hyalüronik asit miktarını arttırmakta ve kolajen üretimini desteklemektedir. Böylelikle cilt, daha sıkı ve taze görünmektedir. Hücre yenileyici özelliğiyle öne çıkan Magic Crush, birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Yüksek yoğunluklu ses dalgaları, yağ dokularının parçalanmasına olanak tanımaktadır. Parçalanan yağ dokuları, vücut sıvıları aracılığıyla dışarı atılmakta ve böylece zahmetsiz bir şekilde kilo verilmektedir. Magic Crush uygulamasının sağladığı avantajlar, hem kadın hem de erkek bireylerin dikkatini çekmekte ve söz konusu uygulama yoğun olarak rağbet görmektedir.

Magic Crush Ne İşe Yarar?

Bölgesel incelme yöntemleri, yoğun iş yaşamına sahip olan ve diyet listesine uyum sağlama konusunda sıkıntı yaşayan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Yağ dokularının dışardan parçalayan ameliyatsız bölgesel zayıflama yöntemleri, vücudun kolay yollarla formda kalmasına olanak tanımaktadır.

Bölgesel incelme uygulamaları arasında yer alan Magic Crush, genel vücut sağlığı üzerindeki faydalarıyla da öne çıkmaktadır. Cilt dokularına olan kan akışını hızlandırarak, cildin daha canlı görünmesini sağlamaktadır. Bununla birlikte, kas sisteminin aktif çalışmasına yardımcı olmakta ve kişinin bağışıklık sistemini güçlendirmektedir.

Magic Crush uygulamasında, yoğunlaştırılmış ses dalgalarının kullanılması; cilt yüzeyinin hiçbir şekilde hasar almamasına olanak tanımaktadır. Tene temasıyla hiçbir yan etki bırakmaktan Magic Crush, birçok farklı amaç için kullanılmaktadır. Magic Crush kullanım alanları şu şekilde sıralanmaktadır:

  1. Selülit tedavisi
  2. Bölgesel zayıflama
  3. Popo ve göğüs kaldırma
  4. Kırışıklık ve sarkıklık tedavileri
  5. Jawline belirginleştirme
  6. Ödem oluşumunu önleme
  7. Yağ yakma
  8. Metabolik hareketliliği geliştirme
  9. Dolaşım sistemini düzenleme

Magic Crush Bölgesel İncelme

Magic Crush Nasıl Uygulanır?

Magic Crush, cilt yüzeyine kayganlaştırıcı bir jel sürülerek uygulanmaktadır. Kayganlaştırıcı jel, Magic Crush aletinin cilt yüzeyinde daha rahat hareket etmesini sağlamaktır. Jel üzerinde gezdirilen Magic Crush cihazı, cilt dokularına ritmik ses dalgaları göndermektedir. Bu ses dalgaları, yüksek yoğunluklu olup; tüm vücut hücrelerini aktif hale getirmektedir.

Magic Crush zayıflama, yaklaşık 30 dakikalık seans süreleriyle uygulanmaktadır. Uygulama sonrasında veya uygulama esnasında, cilt yüzeyine hiçbir şekilde zarar verilmemekte; böylelikle kişinin ağrısız bir zayıflama deneyimi yaşaması mümkün hale gelmektedir. Vücut bölgelerinin her biri, farklı düzeylerdeki ses dalgalarına maruz bırakılmakta ve söz konusu bölgenin yağ yakması hedeflenmektedir.

Magic Crush Kaç Seans Uygulanır?

Magic Crush seans sayıları, işlem gören bölgenin yağ yoğunluğuna göre değişkenlik göstermektedir. Kesin ve net bir seans sayısı verilememekle birlikte, ortalama olarak 8 seans sürmektedir. Seanslar 30 dakika kadar sürmekte ve ilk seanstan itibaren halıcı sonuç alınmaktadır.

Yağ dokularının doğal yollarla çözülüp açılmasına olanak tanıyan Magic Crush, uygun fiyatlı çözümler sunması nedeniyle de öne çıkmaktadır. Magic Crush fiyatları, bütçe dostu bir yapı sergilemekte ve ulaşılabilir aralıklarda yer almaktadır. Heykeltıraş zayıflama ila bölgesel incelme elde etmek isteyen kişiler, bu hizmeti en uygun fiyatlarla alabilmektedir.

Magic Crush Zayıflama

Magic Crush Kaç cm İnceltir?

Magic Crush, ilk seanstan itibaren gözle görülür bir incelme sunmaktadır. İlk seansın sonunda net bir şekilde görülen incelme, kişilerin yapılan işlemden tatmin olmasına olanak tanımaktadır. Minimum 2 cm olmak üzere 10cm’ye kadar sonuç alınabilmektedir. Tek seansla mükemmel sonuç veren Magic Crush, birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Magic Crush zayıflama, ilk seanstan itibaren 2 – 3 cm kadar incelme vaat etmektedir. Bu ölçüler, uygulama yapılan vücut bölgesine göre değişkenlik göstermektedir. Göbek ve bel çevresi daha inatçı bir yapı sergilemekte; kol ve gıdı bölgesi ise daha kolay incelemektedir. Toplam uygulama süresinde ise en az 10cm kadar incelme gerçekleşmektedir.

27 – 40 kHz şiddetinde ses dalgaları, uygulama bölgesinin en hızlı şekilde incelmesini mümkün kılmaktadır. Yapılan çalışmalar, tek seansta en az 2 cm en fazla ise 7,5 cm kadar incelme görüldüğünü ifade etmektedir. Birçok kişi tarafından güvenle tercih edilen Magic Crush; etkili bir zayıflama olanağı sunması nedeniyle öne çıkmaktadır.

Magic Crush Bölgesel İncelme

Magic Crush Yan Etkiler Var Mıdır?

Bölgesel zayıflama uygulamaları arasında yer alan Magic Crush, yan etki göstermemekte ve 18 yaşını geçen tüm bireylere uygulanabilmektedir. Bununla birlikte, bazı kronik hastalıklar; Magic Crush zayıflama uygulamasının verim düzeyini düşürmektedir. Kronik bir hastalığa sahip olan kişilerin, Magic Crush hizmetini doktor kontrolünde alması önem arz etmektedir.

Magic Crush uygulamasının sakıncalı olduğu durumlar; hamilelik, regl, diyabet ve hipertansiyon rahatsızlığı, kardiyovasküler hastalıklar ve kan dolaşımı bozuklukları olarak sıralanmaktadır. Bu ve benzeri durumlarda, doktor onayının alınması ve işlemin doktor kontrolünde yapılması önem arz etmektedir. Aksi takdirde, insan sağlığını riske atan sonuçlar ortaya çıkabilmektedir.

Magic Crush Ağrı Yapar Mı?

İşlem esnasında kullanılan kayganlaştırıcı jel, bölgenin soğutularak uyuşmasına olanak tanımaktadır. İşlem sürecinde hiçbir ağrı hissedilmemekle birliktelik işlem bittiğinde de yan etki görülmemektedir. Tahriş veya yara gibi oluşumlara hiçbir şekilde mahal vermeyen Magic Crush, genel vücut sağlığını geliştiren özellikleriyle de öne çıkmaktadır.


 
Etiketler: magic-crush
Aralık 28, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR