G5 Masajı Nedir? Faydaları Nelerdir?

G5 bölgesel zayıflama

G5 bölgesel zayıflama, hızlı titreşim dalgaları oluşturan bir cihaz ile uygulanmakta ve bölgesel olarak incelmeyi mümkün kılmaktadır. Bölgesel zayıflama yöntemleri arasında öne çıkan G5 Masajı, selülit oluşumunun azaltılmasına da yardımcı olmaktadır. Cilt yüzeyini sıkılaştırması ve cilt dokularına olan kan akışını hızlandırması, G5 Masajının çok yönlü avantajlarını ifade etmektedir.

Vücut bölgelerinin orantısız bir şekilde yağlanması, bölgesel zayıflama yöntemlerine duyulan ihtiyacın artmasına neden olmaktadır. Orantısız kilo artışı, inatçı bir tavır sergileyen yağ kütlelerinin oluşturmakta ve kişilerin özgüvensiz hissetmesine neden olmaktadır. Bölgesel incelme yöntemleri, orantısız kilo artışının diyet ve spor yapmadan giderilmesine olanak tanımaktadır.

G5 bölgesel zayıflama, birçok farklı sorunun çözümünde kullanılmaktadır. Tıbbi yöntemlerle mükemmel bir alternatif sunan G5 Masajı, ödem ve selülit oluşumunun da önüne geçebilmektedir. Ödemli veya çatlak bölgeye olan kan akışını hızlandırarak, cilt yüzeyinin daha gergin ve sıkı görünmesini sağlamaktadır. Çok yönlü faydaları sayesinde öne çıkan G5 Masajı, birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

G5 Masajının Faydaları

G5 Bölgesel Zayıflama Nasıl Etki Eder?

G5 masaj aleti, cilt yüzeyine titreşim dalgaları göndermekte ve yağ dokularını hızlı bir şekilde parçalamaktadır. Bu işlem, cilt dokularındaki yağ tabakalarının azalmasına ve kişinin kilo verebilmesine olanak tanımaktadır. Masaj aletinin yüksek frekanslı titreşimleri, söz konusu bölgeye olan kan akışını da arttırmakta ve böylelikle cilt problemlerinin de azalmasına yardımcı olmaktadır.

En güvenilir bölgesel incelme yöntemleri arasında yer alan G5 Masajı, cilt yüzeyine veya kaş dokularına hiçbir şekilde zarar vermemektedir. Masaj aletinden gönderilen titreşimler, deri altında biriken yağ dokularını incelemektedir. Bu işlem hiçbir şekilde risk içermemekle birlikte; cilt sağlığı problemlerinin de azalmasına olanak tanımaktadır.

Selülit ve çatlak oluşumu, hamilelik veya kilo artışı gibi nedenlerle ortaya çıkmaktadır. Selülit ve çatlaklar, birçok kişi için olumsuz kabul edilmekte ve günlük yaşamın kalite düzeyini düşürmektedir. G5 bölgesel zayıflama, uygulama bölgesindeki selülit ve çatlak oluşumunu da azaltmaktadır. Çok yönlü özellikleri nedeniyle öne çıkan G5 Masajı, işlevsel özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilmektedir.

G5 Bölgesel Zayıflama

G5 Masajı Zayıflatır Mı?

G5 bölgesel incelme, işlem gören yağ dokularının hızlı bir şekilde parçalanmasına olanak tanımaktadır. Masaj aletinden gönderilen yüksek yoğunluklu titreşimler, deri altındaki yağ tabakasının yakmakta ve söz konusu yağ miktarı idrar gibi vücut sıvılarıyla dışarı atılmaktadır. Bu işlem, herhangi bir diyet listesine tâbi olunmaksızın kilo vermeyi mümkün kılmaktadır.

Uzun yıllardır bölgesel zayıflama amacıyla kullanılan G5 Masajı, sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve düzenli spor ile desteklendiğinde; kalıcı ve uzun vadeli sonuçlar sunmaktadır. Düzenli olarak spor yapan ve beslenme alışkanlıklarına dikkat eden kişiler, G5 Masajı ile daha güçlü bir kas sistemine sahip olmakta ve kilo alma – verme dengesini daha kaliteli bir şekilde koruyabilmektedir.

G5 bölgesel zayıflama, vücut dokularında bulunan laktik asit miktarının düşürülmesine yardımcı olmaktadır. Yağ ve ödem, masaj aletinden gönderilen yüksek yoğunluklu titreşimler ile giderilmektedir. Böylelikle kişi, sorunlu olduğunu düşündüğü bölgelere özel olarak işlem yaptırmakta ve bölgesel olarak incelme fırsatı yakalamaktadır.

G5 Bölgesel Zayıflama Faydaları Nelerdir?

G5 bölgesel zayıflama, genel vücut sağlığı ve cilt sağlığı konusunda birçok fayda sağlamaktadır. Birçok kişi tarafından güvenle tercih edilen G5 Masajı, işlevsel ve çok yönlü çözümleri ile öne çıkmaktadır. G5 bölgesel zayıflama faydaları şu şekilde sıralanmaktadır:

  1. Orantısız düzeyde yağlanan vücut bölgeleri, hızlı bir şekilde inceltilebilmektedir.
  2. Kas gruplarının gelişimine ve kişinin daha dinç hissetmesine yardımcı olmaktadır.
  3. Eklem ve kemik yapılarının hareket kabiliyetini geliştirmektedir.
  4. Kan dolaşımını hızlandırarak vücut fonksiyonlarının daha aktif çalışmasını sağlamaktadır.
  5. Vücut hücrelerinde ve kan dolaşımında biriken toksinlerin atılma sürecine katkı sağlamaktadır.
  6. Damar sıkışması ve kronik kas ağrılarına iyi gelmektedir.
  7. Cilt dokularının kolajen üretimini desteklemekte ve yaşlanma belirtilerinin önlenmesine yardımcı olmaktadır.
  8. Göbek ve basen gibi bölgelerde biriken inatçı yağların, diyet ve spor yapmadan giderilmesine olanak tanımaktadır.
  9. Metabolizmayı hızlandırmakta ve bağışıklık sistemini güçlendirmektedir.
  10. Selülit oluşumunu engellemekte ve hâlihazırda var olan selülitleri azaltmaktadır.

G5 Masajının Selülit Oluşumuna Yararları

G5 Bölgesel Zayıflama Nasıl Uygulanır?

G5 bölgesel zayıflama, uzman güzellik personelleri ve dermatoloji doktorları tarafından uygulanmaktadır. İncelmesi talep edilen vücut bölgesi, G5 masaj aleti ile işlem görerek hızlı titreşimlere maruz bırakılmaktadır. Bu titreşimler, yüksek yoğunluklu bir yapıya sahiptir ve söz konusu bölgeye olan kan akışını hızlandırmaktadır. G5 masajının oluşturduğu bu aktivasyon, deri altında biriken yağların giderilmesine yardımcı olmaktadır.

G5 uygulaması sonrasında hiçbir yan etki veya tahriş gibi olumsuz durumlar görülmemektedir. Hem pratik hem de etkili olması nedeniyle öne çıkan G5 bölgesel zayıflama, çok yönlü faydaları nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. İşlem sonunda, uygulama yapılan bölgenin tahriş oluşturması durumunda; mümkün olan en kısa sürede doktora gitmek gerekmektedir.

G5 Seans Sayısı

G5 Masajı Kaç Seans Uygulanır?

G5 bölgesel zayıflama yönteminin seans sayıları, vücut bölgelerine ve kişilerin yağ dokularının yapısına göre değişkenlik göstermektedir. Kalça ve göbek bölgesindeki yağlar; daha inatçı bir yapı sergilemesi nedeniyle daha uzun seans sayılarına ihtiyaç duymaktadır. Alınan sonuç yüz güldürücü olmakta ve kişiler tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır.

G5 bölgesel zayıflama seans sayıları, ortalama olarak 10 – 15 seans aralığında değişkenlik göstermektedir. Tüm seansların aksatılmadan yapılması, alınan sonucun daha verimli olmasını sağlamaktadır. 20 – 25 dakika süren seanslar, uygun aralıklarla tekrarlanmakta ve kişilerin bölgesel olarak zayıflamasına mümkün hale gelmektedir.

G5 Bölgesel Zayıflama Kaç cm İnceltir?

Bir G5 zayıflama seansı ortalama 15 ila 30 dakika arasında tamamlanmaktadır. Selülit gürünümünün azalmasını sağlayan G5 işleminin genellikle haftada 1 veya 2 kez uygulanması ve aylık paket olarak alınması tavsiye edilmektedir. G5 sonrası kişinin ne kadar zayıflayacağı vücut kitle indeksine göre değişiklik göstermektedir.

Ancak uzmanlar minimum 2 maksimum ise 7 cm arasında incelme yaşanacağını belirtmektedir.

G5 seansları sonrasında verimi ve etkiyi arttırmak amacıyla Maruderm selülit kremi kullanmanızı tavsiye ederiz.


 
Etiketler: g5-bolgesel-zayiflama
Aralık 25, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR