500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava !

HIFU (Fokuslu Ultrason) Nedir?

HIFU

Ameliyatlı yüz germe işlemlerine, mükemmel bir alternatif sunan HIFU; yüksek yoğunluklu odaklanmış ultrason anlamına gelmektedir. Yaşlanma karşıtı bakım ürünlerinin, verimlilik düzeyini arttıran HIFU; her geçen gün daha fazla duyulmakta ve uygun fiyatlı bir işlem olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.

Cilt dokularının kolajen üretim hızı, ilerleyen yaş ile beraber son sürat düşmektedir. Bu durum, cilt yapısının sarkmasına ve cildin kırışıklık oluşturmasına neden olmaktadır. Yaşlılık nedeniyle oluşan kırışıklık ve ince çizgiler; kişilerin yaşam kalitesi ve özgüveni üzerinde olumsuz etkiler göstermektedir. Günümüzde, bu soruna çözüm bulacak pek çok alternatif geliştirilmektedir.

HIFU, ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamaları arasında yer almakta ve son teknoloji cihazlar aracılığıyla uygulanmaktadır. Ultrasonik ışınlar yardımıyla uygulanan HIFU, cilt yüzeyindeki yaşlanma belirtilerinin azalmasına olanak tanımaktadır. Fokuslu ultrason anlamına gelen HIFU, kırışıklık ve ince çizgi görünümünü yok etmeyi hedeflemektedir.

HIFU Nedir?

HIFU, High – İnstensity Focused Ultrasound yani yüksek yoğunluklu odaklanmış ultrason anlamına gelmektedir. HIFU tedavisi, ultrasonik ışınların cilt yüzeyine gönderilmesi ile cildin daha sıkı ve genç görünmesine olanak tanımaktadır. Kolajen üretimini destekleyen bir ürün uygulama olması nedeniyle, kalıcı çözümler sunan HIFU; her geçen gün daha fazla tercih edilmektedir.

HIFU; yüz ve göğüs bölgesine uygulanmakta ve söz konusu bölgelerin daha sıkı ve genç görünmesine yardımcı olmaktadır. Ultrasonik ışınlar aracılığıyla cilt yüzeyine uygulanan HIFU, kolajen üretimini desteklemekte ve ameliyatsız yüz germe işlemleri arasında yer almaktadır. HIFU, son derece güvenilir bir uygulama olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.

HIFU Ne İşe Yarar?

Derinin en alt dokularına kadar direkt olarak ulaşabilen HIFU ışınları, cilt yüzeyinin zarar görmeden sıkılaşmasına olanak tanımaktadır. Radyo frekans veya IPL ışınları gibi tahribata neden olmadan çalışan HIFU, hedef noktanın daha fazla kolajen üretmesine yardımcı olmaktadır. Kolajen üretimi artan cilt, daha genç ve sıkı görünmekte ve böylelikle istenilen hedef elde edilmektedir.

Cilt yüzeyinin, elastikiyet düzeyini arttırmayı hedefleyen HIFU cihazı; her geçen gün daha fazla rağbet görmektedir. Ameliyatsız bir tedavi olması nedeniyle, diğer yüz görme işlemleri arasında öne çıkan HIFU; son derece pratik ve uygun fiyatlı olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Yüz bölgesindeki kırışıklık oluşumunu azaltmakta ve kişilerin yaşlanma belirtilerini daha az yaşamalarına olanak tanımaktadır.

HIFU Gerçekten Etkili Midir?

HIFU, bilimsel olarak kanıtlanmış bir etki düzeyine sahiptir. Yaşlanma karşıtı bakım ürünlerine nazaran daha hızlı bir şekilde sonuç vermektedir. Bununla birlikte, ameliyatlı yüz germe işlemlerine mükemmel bir alternatif oluşturmaktadır. Kişiler, HIFU’nun işlevsel özellikleri sayesinde; sorunsuz bir şekilde yüz germe hizmeti alabilmektedir.

Yüksek odaklı ultrason ışınlarının, cilt dokularına gönderilmesi yoluyla uygulanan HIFU; 2 ila 3 yıl kadar etki gösterebilmektedir. Gerilme ve sıkılaşmanın en doğal yollarından biri olan bu işlem, bazı kullanıcılar tarafından devamlılık halinde yürütülmektedir. Düzenli olarak uygulandığında, uzun vadeli çözümler sunan HIFU; uygun fiyatlı ve pratik olması nedeniyle de öne çıkmaktadır.

HIFU Nasıl Uygulanır?

HIFU, klinik ortamda ve güvenilir kişilerce uygulanmaktadır. Bu alanda uzmanlaşan ve cilt sağlığı alanında hizmet veren kişiler, HIFU işlemini son derece güvenilir bir şekilde uygulanmaktadır. Söz konusu tedavi, 30 ila 60 dakikalık sürelerle uygulanmaktadır. Temiz bir cilt yüzeyine, ağrısız bir şekilde uygulanan HIFU; seans bittiği andan itibaren etki göstermeye başlamaktadır.

HIFU etkileri, 2 ila 6 ay kadar sonra tamamen ortaya çıkmaktadır. Temelde kolajen üretimini destekleyen bir uygulama olması nedeniyle; uzun vadeli sonuçlara imza atan HIFU; 2 ila 3 yıl kadar gergin ve sıkı bir cilde sahip olmaya olanak tanımaktadır. Oldukça pratik işlemlerle uygulanan bu tedavi, her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilmektedir.

HIFU Kimlere Uygulanır?

HIFU; zararsız bir işlem olması nedeniyle, isteyen herkesin gönül rahatlığıyla alabileceği hizmetler arasında yer almaktadır. HIFU yaptıranlar, herhangi bir ağrı veya yan etki hissetmediklerini ifade etmektedir. Bununla birlikte, söz konusu hizmetin; güvenilir ve kaliteli kurumlardan alınması, olası sağlık problemlerinin önlenmesi açısından önem arz etmektedir.

HIFU Uygulamasının Yararları Nelerdir?

  1. Cerrahi bir işlem olmaması nedeniyle, risk faktörü içermemektedir.
  2. Klinik olarak kanıtlanmış bir hizmet olup, FDA onayı dâhilinde uygulanmaktadır.
  3. Anestezi veya lokal uyuşturucu gibi işlemlere ihtiyaç duymaktadır.
  4. Tek seansta iki yıl kadar etki gösterebilmektedir.
  5. Enfeksiyon veya cilt tonu eşitsizliği gibi yan etkiler göstermemektedir.
  6. Güvenli ve konforlu bir işlem olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.
  7. Hem yüz hem de dekolte bölgesine uygulanabilmektedir.
  8. Kolajen ve hyalüronik asit miktarını arttırmakta, böylece cildin doğal yollarla gençleşmesine olanak tanımaktadır.
  9. Tahriş veya yara gibi oluşumlara hiçbir şekilde sebebiyet vermemektedir.

HIFU Uygulamasının Yan Etkisi Var Mıdır?

Fokuslu ultrason işlemi, cilt yüzeyinde hiçbir şekilde yan etki oluşturmamaktadır. Cilt dokularının nazikçe uyarılması yoluyla uygulanan HIFU; kızarıklık oluşumunu dahi engellenmesine olanak tanımaktadır. Ağrısız ve acısız bir işlem olması nedeniyle öne çıkan HIFU, pratik çözümler sunması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.

HIFU tedavisinin etkileri, seanstan iki ay kadar sonra kendini göstermektedir. Bu durumun, danışan tarafına detaylı bir şekilde izah edilmesi gerekmektedir. İki ay kadar süre ile hiçbir yan etki göstermeyen HIFU, kırışıklık ve ince çizgi görünümünün; son derece pratik ve güvenli bir şekilde en aza indirilmesine yardımcı olmaktadır.


 
Etiketler: hifu
Aralık 26, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR