Kirpik Lifting Nedir ve Nasıl Uygulanır?

kirpik lifting

Son zamanların en gözde güzellik uygulamaları arasında yer alan kirpik lifting, dolgun kirpiklerin ve etkileyici bakışların yegâne sağlayıcısı olarak nitelendirilmektedir. Kirpik lifting uygulaması, kirpiklerin daha siyah ve estetik görünmesini sağlamaktadır. Tamamen natürel ve zararsız bir işlem olan kirpik lifting, her geçen gün daha fazla rağbet görmekte ve birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Kirpikler, yüz bütünlüğünün korunmasını ve gözlerin daha güzel görünmesini sağlamaktadır. Kadınların en fazla önem verdiği yüz bölgesi olan gözler, dolgun ve gür kirpikler sayesinde öne çıkmaktadır. Kirpiklerin daha dolgun ve güzel görünmesi için birçok farklı uygulama kullanılmaktadır. Rimel, kirpik makası ve kirpik bakımı; birçok kişi tarafından tercih edilmekte ve daha güzel görünen kirpikleri ortaya çıkmaktadır.

Kirpikler, vücudun bugün sistemlerinde olduğu gibi vitamin ve mineral takviyesine ihtiyaç duymaktadır. Kirpik ve kaş dökülmesi, vitamin eksikliği nedeniyle ortaya çıkmakta ve kişilerin yüz bütünlüğünü bozmaktadır. Bu durumun önüne geçebilmek adına, sağlıklı beslenme alışkanlıklarına sahip olmak ve gerektiği kadar vitamin takviyesi kullanmak gerekmektedir.

Kaş Kirpik Liftingi

Kirpik Lifting Nedir?

Kirpik lifting, günümüzün en popüler güzellik uygulamaları arasında yer almaktadır. Kirpik lifting işlemi, kirpik tellerini daha siyah ve hacimli görünmesini sağlamaktadır. Birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen bu işlem, uzun ömürlü sonuçlar sunması nedeniyle de öne çıkmaktadır. Kalıcı ve etkili bir işlem olan kirpik lifting, kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Kirpiklerin daha hacimli ve kıvrık görmemesi, kadınların en büyük hayalleri arasında yer almaktadır. Kıvrık görünen ve dolgun bir yapıya sahip olan kirpikler, göz makyajının ortaya çıkmasına ve bakışların çekicilik kazanmasına olanak tanımaktadır. Uzun ve gür kirpiklere sahip olan kadınlar, kirpik kıvırma işlemlerinden daha iyi sonuç almaktadır.

Kirpik lifting, göz kapağına yerleştirilen yumuşak bir ped aracılığıyla uygulanmaktadır. Göz kapağı üzerine s, m veya l ölçülerinde, silikon bir ped yerleştirilmektedir. Bu ped, işlem görmeye hazır olan kirpiklerin tel tel ayrılmasına olanak tanımaktadır. Ped üzerine tek tek yapıştırılan kirpikler, iyi bir şekilde temizlenerek işleme hazır hale getirilmektedir.

Kirpik Lifting Faydaları

Kirpik Lifting Ne İşe Yarar?

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren kirpik lifting, daha dolgun görünen kirpiklere sahip olmak amacıyla uygulanmaktadır. Hem kadın hem de erkek bireylerin, en sık tercih ettiği güzellik uygulamaları arasında yer alan kirpik lifting; güvenilir çözümler sunması nedeniyle de öne çıkmaktadır. Kirpik lifting esnasında kirpiklere ve göz içerisine herhangi bir zarar verilmemektedir. Kirpik liftingin tek amacı, daha kıvrık ve hacimli kirpiklerin elde edilmesini sağlamaktır.

Kirpik lifting uygulaması, kirpiklerin daha kıvrık ve hacimli görünmesini sağlamaktadır. Zararsız bir işlem olması nedeniyle, göz çevresinde herhangi bir komplikasyon geliştirmemektedir. Göz kapağı üzerine yapıştırılan silikon ped, kirpiklerin tel tel ayrılmasına ve işleme hazır hale getirilmesine olanak tanımaktadır. Tel tel ayrılan ve iyi bir şekilde temizlenen kirpikler, keratin ve vitamin içerikli serumlarla beslenmektedir.

Belirli bir süre, silikon ped üzerine bekletilen ve çeşitli vitaminlerle beslenen kirpikler, daha gür görünmekte ve uzun vadede daha az dökülme yaşamaktadır. Kirpik lifting işleminin en önemli özelliği, kalıcı ve uzun ömürlü çözümler sunmasıdır. Bu işlemin hiçbir yan etkisi veya riski bulunmamakta ve bu nedenle birçok kişi tarafından rağbet görmektedir.

Kirpik Lifting Faydaları Nelerdir?

  1. Daha dolgun kirpiklerin, kimyasal ürün veya zedeleyici aparat kullanılmadan elde edilmesini sağlamaktır.
  2. Göz makyajının ve kişinin genel yüz bütünlüğünün, daha nitelikli hale gelmesine yardımcı olmaktadır.
  3. Etkileyici bakışlara sahip olmanın en önemli anahtarı olarak nitelendirilmektedir.
  4. Her seans sonunda, kalıcılık düzeyi daha uzun olmaktadır.
  5. Simsiyah ve hacimli kirpiklerin, zahmetsiz bir şekilde elde edilmesine olanak tanımaktadır.
  6. Kirpik lifting yaptıranlar, ekstra makyaj veya kirpik kıvırıcı gibi işlemlere ihtiyaç duymamaktadır.
  7. Havuz veya deniz sonrasında bile uzun ve hacimli görünen kirpikler elde edilmektedir.
  8. Kirpik ve saç dökülmesi gibi problemlerin, ana nedenlerini gidererek; kirpiklere ihtiyaç duyduğu vitamin desteğini sağlamaktadır.
  9. Kavisli ve hacimli kirpiklere sahip olmak isteyen kişilerce tercih edilmektedir.

Kirpik Lifting Yaptıranlar

Kirpik Lifting Nasıl Uygulanır?

Kirpik lifting öncesi, kirpik diplerinde kalan makyaj ürünleri temizlenmektedir. Ardından, göz kapağının üzerine silikon bir ped yerleştirilmektedir. Bu ped, kirpiklerin yapışmasına ve daha kıvrık kalmasını sağlamaktadır. Tel tel ayrılan ve silikon pede yapıştırılan kirpikler; minik taraklarla taranarak, daha vitamin takviyesi işlemine hazır hale getirilmektedir.

Silikon pede yapışan kirpikler, birçok farklı serum ile beslenmektedir. Kirpik telleri üzerinde yapılan bu özel işlem, kirpiklerin vitamin düzeyini arttırarak daha sağlıklı görünmelerini sağlamaktadır. İlk adımda uygulanan vitamin serum, kirpik üzerinde bir 20 dakika kadar bekletilmektedir. Ardından, keratin bakımı uygulanmakta ve kirpiklerin renk yoğunluğu artırılmaktadır.

Kirpik Lifting Önce Sonrası

Kirpik Lifting Kalıcı Mıdır?

Kirpik lifting, ilk seans sonrası bir buçuk ay kadar bir kalıcılık göstermektedir. İşlem gören kirpikler, bir buçuk ayın sonunda yavaş yavaş düşmektedir. Bir sonraki seans ise daha uzun ömürlü sonuçlar vermektedir. Bu durumun nedeni, kirpik kullarının kademeli olarak daha güçlü hale gelmesidir. Hiçbir şekilde yan etki göstermeyen veya göz çevresine zarar vermeyen kirpik lifting, uzun ömürlü çözümler sunması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.


 
Etiketler: kirpik-lifting
Aralık 25, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR