Leke Karşıtı Bakım Kremleri

Leke karşıtı krem

Güneş, melanosit bozukluğu ve hamilelik gibi faktörler; cilt lekesi problemlerinin oluşmasına neden olmaktadır. Leke karşıtı krem kullanmak; bu tür faktörler karşısında cilde doğal rengini veren melanosit hücrelerinin korunmasını sağlamaktadır. Leke karşıtı kremler, özellikle güneş lekelerinden korunmak için tercih edilmektedir.

Cilt lekeleri, bireylerin estetik açıdan rahatsız hissetmesine neden olmaktadır. Özellikle yüzde bulunan lekeler estetik görünümü bozmakta, bireylerin özgüven eksikliği yaşamalarına sebebiyet vermektedir. Bu nedenle cilt lekelerini gidermek ve yeni leke oluşumunu önlemek adına; leke karşıtı bakım kremlerine başvurulmaktadır.

Niancinamide bileşeni koyu cilt lekelerinin açılmasını sağlamaktadır. Maruderm’İn Niacinamide %10 Leke Karşıtı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Kremi; içeriğinde bulunan %10 Niancinamide bileşeni sayesinde koyu lekeleri solgunlaştırmakta, cilde parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaktadır.

Alpha Arbutin bitkilerde doğal olarak bulunan, cilt lekelerini açma özelliğe sahip bir bileşendir. Arbutin; vücutta melanin üretimini belirli seviyede tutarak koyu leke oluşumunu engellemektedir. Arbutin kullanımıyla yaşlılığa bağlı oluşan lekelenmeler, güneş lekeleri vb. cilt problemleri en aza indirilmektedir. Maruderm SPF+ 50 Leke Karşıtı Güneş Kremi; içeriğinde bulunan Arbutinle mevcut lekeleri solgunlaştırmakta ve cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyarak yeni lekeler oluşmasını önlemektedir.

Yüz Lekeleri

Yüzde Leke Neden Oluşur?

Güneşin zararlı ışınları, yaşlılık ve çeşitli cilt sağlığı problemleri; yüz ve vücut lekelerinin oluşmasına neden olmaktadır. Yüzün estetik bütünlüğünü bozan bu lekelerin oluşmaması için SPF +50 güneş kremi kullanmak ve yüz bakım işlemlerine özen göstermek gerekmektedir.

Genetik faktörler veya UV ışınları gibi nedenlerle ortaya çıkan çiller, yüz lekesi sınıfına girmektedir. Çil görünümünden rahatsız olan bireyler içeriğinde Arbutin bulunan leke kremleri kullanarak bu görünümü en aza indirebilmektedir. Maruderm’İn Niacinamide %10 Leke Karşıtı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Kremi yüz için leke kremi olarak kullanılabilmektedir. İçeriğinde bulunan bileşikler koyu leke görünümünü en aza indirmekte, cilde canlı ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaktadır.

Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer?

Yüzdeki leke görünümünün azaltılması için, leke oluşumunun sebeplerini belirlemek gerekmektedir. Zararlı güneş ışınları sebebiyle oluşan yüz lekeleri, güneş kremi kullanılarak önemli oranda azaltılabilmektedir. Maruderm SPF+ 50 Leke Karşıtı Güneş Kremi UV ışınlardan cildi korurken, içeriğinde bulunan Arbutinle mevcut lekeleri azaltmaktadır.

En iyi cilt leke kremi olarak tavsiye edilen Maruderm’İn Niacinamide %10 Leke Karşıtı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Kremi yüz için de kullanılabilmektedir. %10 oranında Niacinamide içeren bu krem; yüzdeki koyu lekelerin tonunu açmaktadır.

Cilt yenilenmesi yüzde bulunan lekelerin azalmasını sağlamaktadır. Laktik ve glikolik asit kullanımı; cildi kurutarak, hasarlı yüzeyin dökülmesine yol açılmaktadır. Her bünyeye uygun olmayan bu yönteme başvurulmadan önce; bir dermatoloğa danışmak gerekmektedir.

Leke Karşıtı Cilt Bakımı

Leke Karşıtı Bakım Ürünleri Nelerdir?

Leke karşıtı serum ve kremler cildi leke oluşumundan korumakta, mevcut lekelerin koyuluğunu seyreltmektedir. Leke tedavisinde; içeriklerinde Alpha Arbutin, Niasinemid, peptitler, meyan kökü özü, Azelaik Asit bulunan bakım ürünleri ön plana çıkmaktadır. Bu asit ve özler koyu lekelerin yenilenmesini yavaşlatırken, cildi beyazlatmaya ve leke tonunu açmaya yardımcı olmaktadır.

Leke serumu; krem formunda ürünlere göre daha kolay uygulanmakta ve ciltte emilimi daha hızlı gerçekleşmektedir. Leke sorunlarında kullanımı tavsiye edilen serumlar arasında Maruderm Leke Karşıtı ve Beyazlatıcı Cilt Bakım Serumu da bulunmaktadır. İçeriğinde bulunan Arbutin, Niacinamide ve meyan kökü özüyle cilt lekelerinin tonunu açmakta, cildi beyazlatmaktadır.

Leke karşıtı bakım ürünü olarak kullanılabilen toniklerde bulunmaktadır. Maruderm’in Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı AHA Toniği; cildi leke görünümden kurtarmayı hedeflemektedir. Leke tonunu açarken, cilde ihtiyaç duyulan nemi sağlaması; cilde pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazandırmaktadır.

Leke Karşıtı Bakım Ürünleri Nasıl Kullanılır?

Leke karşıtı krem kullanan bireyler; kremi ince bir tabaka halinde cilde uygulamaktadır. Dairesel hareketlerle kremin ciltte emilmesi sağlanmalıdır. Uygulama süreci; cildin nem oranına, krem dokusuna bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Leke karşıtı serum uygulaması, kremlere oranla daha kolaydır. Leke serumu daha hızlı bir emilim ve daha nemli bir cilt isteyen bireyler tarafından tercih edilmektedir. Sıvı formu ciltte hızla emilirken, zengin içeriği nemlendirerek pürüzsüz hale getirmeyi hedeflemektedir.

Leke karşıtı bakım ürünleri her mevsimde kullanılabilmektedir. Yüz için leke kremi ve serumu; yaz mevsiminde kullanılırken daha tedbirli olunması gerekmektedir. Güneşin UV ışınlarından korunmak için SPF +50 güneş kremleri kullanılması gerekmektedir. Ayrıca yüz için leke kremi ve serumların; renk eşitliğini sağlamak için tüm yüze uygulanması önerilmektedir.

Leke karşıtı bakım ürünü olarak kullanılan toniklerin temizlenmiş bir yüze uygulanması gerekmektedir. Maruderm’in Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı AHA Toniği; sabah akşam cilde uygulanabilmekte, durulama gerektirmemektedir.

Leke Karşıtı Cilt Bakım Rutini

Maruderm Leke Karşıtı Bakım Ürünleri

Maruderm leke karşıtı krem, serum ve tonik olarak ürünler sunmaktadır. Maruderm leke karşıtı bakım ürünleriyle; cilt lekelerinin renklerini soluklaştırarak, renk eşitsizliğini en az hale getirmeye yardımcı olmaktadır. Maruderm ürünleri genel olarak tüm cilt tiplerine hitap edebilmektedir. Buna rağmen tüm leke karşıtı bakım ürünlerinin kullanımdan önce; dermatoloğa danışılması gerekmektedir.

Maruderm leke karşıtı krem, tonik ve serumlarının içerisinde koyu cilt pigmentlerini soluklaştıran, lekeli cildin yenilenmesine yardımcı olan Arbutin, niacinamide gibi öz ve bileşenler yer almaktadır. Güneşten korunmak, mevcut lekelerin yayılmasını önlemek için önem taşımaktadır. Maruderm SPF+ 50 Leke Karşıtı Güneş Kremi cildi UV ışınlardan korumakta ve içeriğinde bulunan Arbutin sayesinde cilt lekelerinin giderilmesine yardımcı olmaktadır.

En iyi cilt leke kremi olarak tavsiye edilen Maruderm’İn Niacinamide %10 Leke Karşıtı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Kremi; leke problemi yaşayan bireylerin pürüzsüz bir cilde ve renk eşitliğine sahip olmasına yardımcı olmaktadır.


 
Etiketler: leke-karsiti-krem
Aralık 29, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR