Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Evde cilt bakımı, ekonomik olması ve pratik çözümler sunması nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Evde yapılan cilt bakım uygulamaları, kişilerin kendilerini daha iyi hissetmesine ve konfor alanlarından çıkmadan bakım yapabilmesine olanak tanımaktadır.

    evde-cilt-bakimi
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt lekeleri, çeşitli nedenlerle ortaya çıkmakta ve cilt tonu eşitsizliğine sebebiyet vermektedir. Cilt lekelerinin, koyu ve mat bir görünümü bulunmaktadır. Bu görüntü, cildin cansız ve olduğundan daha yaşlı görünmesine neden olmaktadır. Birçok kişi, cilt lekesi problemlerinden mustarip olmakta ve bu konuyu kökten çözecek yöntemler aramaktadır.

    leke-gidericiler
  • Aralık 29, 2023

    Göz çevresi bakımı, çoğu zaman ihmal edilip önemsenmese de; yüz bütünlüğünün korunması ve cildin pürüzsüz görünmesi için önem arz etmektedir. Göz çevresi bakımının en önemli avantajı, kaz ayakları ve gözaltı morluklarını en iyi şekilde azaltmasıdır. Göz çevresi bakımının uygun bakım ürünleriyle düzenli olarak yapılması; yaşlanma belirtilerinin en aza indirilmesine olanak tanımaktadır.

    goz-cevresi-bakimi
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Nemlendirici krem kullanmak; cilde ihtiyaç duyulan nem desteğini sağlamakta ve cildi dış etkenlere karşı korumaktadır. Nemlendirici kremler cilt bakımında her geçen gün daha çok rağbet görmektedir. Bu sebeple ürün çeşidi artmakta, kullanıcıların en uygun nemlendirici kremi seçmesi güçleşmektedir.

    en-iyi-nemlendirici-krem-markalari
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Güneş, melanosit bozukluğu ve hamilelik gibi faktörler; cilt lekesi problemlerinin oluşmasına neden olmaktadır. Leke karşıtı krem kullanmak; bu tür faktörler karşısında cilde doğal rengini veren melanosit hücrelerinin korunmasını sağlamaktadır. Leke karşıtı kremler, özellikle güneş lekelerinden korunmak için tercih edilmektedir.

    leke-karsiti-krem
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Nemlendirici kremler; cilde nem kazandırmak, ciltteki nemi korumak ve cilt bariyerini güçlendirmek amacıyla kullanılmaktadır. Günümüzde çoğu kişinin cilt bakım rutinine dâhil olan nemlendirici kremler; pek çok cilt sorununun önlenmesinde ve tedavisinde de kullanılmaktadır. Cildin yapısına uygun bir nemlendirici krem düzenli olarak kullanıldığında; cilt bakımından en iyi oranda verim alınmasını sağlamaktadır.

    nemlendirici-krem-faydalari
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Hassas cilt, diğer cilt tiplerine göre daha ince yapısı nedeniyle daha kolay tahriş olabilmektedir. Hassas ciltlerde kızarıklık, kaşıntı, yanma, pullanma, sivilce ve ciltte kuruluk gibi sorunlar daha sık görülebilmektedir. Hassas cilde sahip kişilerin, cildini doğru şekilde temizlemesi ve nemlendirmesi önem taşımaktadır.

    hassas-cilt
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Leke giderici kremler, ciltteki lekelerin azaltılması veya tamamen yok olmasına yardımcı olan ürünlerdir. Bu kremler genellikle güneş lekeleri, yaşlılık lekeleri, sivilce izleri gibi ciltteki pigmentasyon sorunlarına karşı kullanılmaktadır.

    leke-giderici-kremler
  • Aralık 29, 2023

    Narin saç telleri, titiz bir şekilde bakılmaya ve düzenli olarak beslenmeye ihtiyaç duymaktadır. Saç bakım yağı ürünleri, saç bakım rutinlerinin en vazgeçilmez bileşenlerinden biri olarak nitelendirilmektedir. Saç bakım yağlarının mucizevi etkileri, saç kepeği ve saç dökülmesi gibi olumsuz durumların önüne geçebilmektedir. a

    sac-bakim-yagi-nedir
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR