Maruderm Kozmetik Blog

  • Aralık 29, 2023 Saç Bakımı

    Evde saç bakımı, uygun fiyatlı ve pratik çözümler sunması nedeniyle çoğu kişi için avantajlı olarak nitelendirilmektedir. Evde yapılabilen saç bakımı, kişilerin evdeki ürünlerle daha parlak ve daha güçlü saçlara sahip olmasına yardımcı olmaktadır. Kişiler evdeki ürünlerle, saçlarının ihtiyaç duyduğu bakım türüne göre pratik çözümler bulmaktadır.

    evde-sac-bakimi
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Nemlendirici seçimi, her bireyin kendi cilt tipine uygun olarak planlaması gereken bir süreçtir. İnsan vücudunun suya ihtiyaç duyması gibi insan cildi de neme ihtiyaç duymaktadır. Nem, cildin koruyucu bariyerini güçlendirerek; zararlı dış etkenlerin aktiflik düzeyini düşürmektedir. Nemsiz ciltler, giderek kurumakta ve pullar halinde dökülebilmektedir.

    nemlendirici-secimi
  • Aralık 29, 2023

    Kaş yapısı, yüzümüzün şeklini ve bakışlarımızı etkilemektedir. Estetik algıyı da büyük oranda etkileyen kaşların, yapısı ve sıklığı bireysel olarak farklılıklar sergilemektedir. Çoğu insan kaş gürleştirmek için çabalamaktadır. Bunun için ilk olarak evde uygulanabilecek yöntemlere başvurulmaktadır.

    kas-gurlestirmek
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Dolgun ve canlı saçlara, mükemmel tırnaklara, ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olmak her kadının hayalidir. Ancak güzelliğin birer parçası olan bu unsurlar dış etmenlerin çok fazla etkisi altında kalmaktadır. Güneş ışınları, hava kirliliği, beslenme tarzı tüm bu güzellik unsurlarını olumsuz yönde etkilemektedir. İşte tam da burada cilt bakımı devreye girmekte ve cildin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

    cilt-bakimi
  • Aralık 29, 2023

    Güzellik uzmanları tarafından uygulanan ve yoğun rağbet gören kaş pudralama; kaş diplerine yapılan kalıcı makyaj işlemi anlamına gelmektedir. Kaş pudralama tekniği, uzman kişiler aracılığıyla yürütülen profesyonel bir süreçtir. Kaş pudralama; her ne kadar kısa süreli ve kolay bir işlem olsa da bu hizmetin güvenilir ellerden alınması önem arz etmektedir.

    kas-pudralama-teknigi
  • Aralık 29, 2023 Saç Bakımı

    Saçlar güzelliğin bir parçasıdır ve kadınların en özel aksesuarlarındandır. Güzel ve bakımlı saçlara sahip olmak için birçok bakım yöntemi denenmektedir. Ancak bazı durumlarda saçlar istenilen kadar bakımlı ve güzel görünmemektedir. Bu durumlardan bir tanesi yağlanmadır.  Yağlı saçlar kimi zaman rahatsız edici bir durum olmakta ve bakımı zorlaşmaktadır.

    yagli-saclar
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt kuruluğu problemleri, kişilerin yaşam kalitesi üzerinde olumsuz etki göstermekte ve yaygın cilt hastalıklarının kronikleşmesine neden olmaktadır. Kuru cilt yapısına sahip olan kişilerin, cilt bakım rutinlerine her zamankinden daha fazla özen göstermesi gerekmektedir. Cilt kuruluğu sebebiyle ortaya çıkan tüm belirtiler, uzman doktorlar tarafından önerilen bakım ürünlerinin düzenli olarak kullanılmasıyla azaltılabilmektedir.

    cilt-kurulugu-problemleri
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Evde cilt bakımı, ekonomik olması ve pratik çözümler sunması nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Evde yapılan cilt bakım uygulamaları, kişilerin kendilerini daha iyi hissetmesine ve konfor alanlarından çıkmadan bakım yapabilmesine olanak tanımaktadır.

    evde-cilt-bakimi
  • Aralık 29, 2023 Cilt Bakımı

    Cilt lekeleri, çeşitli nedenlerle ortaya çıkmakta ve cilt tonu eşitsizliğine sebebiyet vermektedir. Cilt lekelerinin, koyu ve mat bir görünümü bulunmaktadır. Bu görüntü, cildin cansız ve olduğundan daha yaşlı görünmesine neden olmaktadır. Birçok kişi, cilt lekesi problemlerinden mustarip olmakta ve bu konuyu kökten çözecek yöntemler aramaktadır.

    leke-gidericiler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR